Wie zijn wij?

Xavier San Giorgi

Curator en ontwerper

Xavier is curator en ontwerper van Utopia Eiland. Agroforestry en ecosysteemherstel kennen voor hem geen geheimen. Onder zijn leiding werkt een klein team van professionals aan het uitdragen van meerjarige landbouw en ecosysteemherstel.

info@weerwoud.nl

Milan Wander

Voorman stadstuinderij

Milan is sterk als voorman stadstuinderij bij stichting Weerwoud. Hij is van achtergrond zowel hovenier als bos- en natuurbeheerder.

milan@weerwoud.nl

Eline van de Veen

Programmamaker & agrarisch adviseur

Eline organiseert het programma ‘Boeren leren van boeren’. Haar specialismen zijn natuurinclusieve landbouw, landschapsontwerp en landschapsbeheer en plattelandsontwikkeling.

eline@weerwoud.nl

Dieuwer Duijf

Coördinator schooltuinen

Dieuwer organiseert de schooltuinen op Utopia eiland. De basisschoolkinderen leren over en dragen zorg voor ecosysteemherstel.

dieuwer@weerwoud.nl

Arja Helmig

Strateeg

Arja heeft in de aanloop naar Floriade als strateeg het verhaal over Utopia Eiland handen en voeten gegeven. Tijdens Floriade werkt ze mee aan het programma ‘Boeren leren van boeren’.

arja@weerwoud.nl

Hieke van der Hoogte

Tuinder

Hieke is biologisch tuinder en is Dieuwers assistent in de schooltuinen. Ze geeft de kinderen les en zorgt dat de tuinen er picobello bij staan.

Rune Verheyden

Internationale stagiair

De coolste stagiair Rune werkt samen met Milan in de stadstuinderij. Almeerse stadsmensen die voorbijwandelen, legt hij ook vriendelijk de basics uit, zoals het verschil tussen schoffelen en harken.

Kirsten Roth-Koch

Digitaal kunstenaar

Kirsten houdt de website bij de tijd. Zo kunnen jullie overal de digitale versie van Utopia eiland bekijken en alle verdiepende informatie lezen.

Lisanna Lambrechtsen

Assistent tuinder

Ik mag samenwerken met de natuurlijke elementen om ons van een mooie oogst te voorzien, en meedenken over de teelten van deze groene oase.

Ivo de Boer

Grafisch ontwerp

Ivo helpt ons met grafisch ontwerp en veel meer. Samen met hem zijn we op avontuur gegaan hoe we jullie konden bereiken met het verhaal over ecosysteemherstel.