Wie zijn wij?

Xavier San Giorgi

Curator en ontwerper

Xavier is curator en ontwerper van Utopia Eiland. Agroforestry en ecosysteemherstel kennen voor hem geen geheimen. Onder zijn leiding werkt een klein team van professionals aan het uitdragen van meerjarige landbouw en ecosysteemherstel.

[email protected]

Eline van de Veen

Programmamaker & agrarisch adviseur

Eline organiseert het programma ‘Boeren leren van boeren’. Haar specialismen zijn natuurinclusieve landbouw, landschapsontwerp en landschapsbeheer en plattelandsontwikkeling.

[email protected]

Milan Wander

Voorman agroforestry

Milan is sterk als voorman agroforestry bij stichting Weerwoud. Hij is van achtergrond zowel hovenier als bos- en natuurbeheerder.

[email protected]

Dieuwer Duijf

Programmamanager

Als programmamanager helpt Dieuwer stichting Weerwoud bij het opbouwen van een gemeenschap van vrijwilligers en studenten die collectief leren over en zorg dragen voor ecosysteemherstel.

[email protected]

Arja Helmig

Strateeg

Arja heeft in de aanloop naar Floriade als strateeg het verhaal over Utopia Eiland handen en voeten gegeven. Tijdens Floriade werkt ze mee aan het programma ‘Boeren leren van boeren’.

[email protected]

Ivo de Boer

Grafisch ontwerp

Ivo helpt ons met grafisch ontwerp en veel meer. Samen met hem zijn we op avontuur gegaan hoe we jullie konden bereiken met het verhaal over ecosysteemherstel.